Beylere Ve Hanımlara Özel Büyük Numara Ayakkabı Modelleri Neler?

Beylere Ve Hanımlara Özel Büyük Numara Ayakkabı Modelleri Neler?

Son yıllarda artan bir ivme ile birlikte büyük numara ayakkabı imalatlarında büyük oranda bir artış yaşanmaktadır. Bu ayakkabılar hem erkeklere hem de bayanlara özel olarak üretilmekte, modern tasarımları ve sağlamlıkları ile birlikte ön plana çıkmaktadır. Bununla birlikte kendi ayaklarına göre ayakkabı bulmakta güçlük çeken kişiler için de apayrı bir alışveriş listesi oluşturması açısından önem arz etmektedir.

 

Hanımlara Özel Büyük Numara Ayakkabı Modelleri

 

Hanımlara özel büyük numara ayakkabı modelleri kendi içerisinde birçok kategoriye ayrılmaktadır. Bunların başında özellikle karlı ve yağışlı geçmekte olan kış aylarında tercih edilen bot ve çizmeler gelmektedir. 44 numaraya kadar uzanan ayakkabılar uzun süreli kullanım konforu içermesi ve dayanıklı iç ve dış tasarımlara sahip olmalarıyla bilinmektedir. Siyah ve bordo gibi ayrı tarzları yansıtan renk seçenekleri mevcuttur. Hakiki dana analin derinin kullanılmasıyla imal edilmesi apayrı bir giyim konforu ve rahatlığı sergilemesi açısından büyük bir öneme sahiptir.

 

İç kısmında bulunan sıcak astar sayesinde en soğuk ve çetin geçen havalarda bile mükemmel bir koruma ve sıcak tutma fonksiyonu sergileyen bu ayakkabılarda ek olarak özel jurdan taban seçeneği de mevcuttur. Gündelik ve rahat modeller başlığı altında kategorilerde ve raflarda yeni sahiplerini bekleyen özel ayakkabılar da büyük numaraları ile birlikte bayan alıcılara özeldir. Gündelik hayatın koşturmacası içerisinde tamamen rahat ve her yere gidilme özelliği taşıyan bu ayakkabılar uygun fiyatları ile birlikte de cep dostu olarak nitelendirilmektedir. Dış kısmı deri iç kısmı ise mevsimlik tekstil olan bu ürünlerde en moda rengi ise son yılların modası olan taba rengi oluşturmaktadır. Dolgun tabanı sayesinde bozuk yollarda bile yüksek koruma içermektedir. Taksitle ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

 

Erkeklere Özel Büyük Numara Ayakkabı Modelleri

 

Rugan modeller erkeklere özel büyük numaralı ayakkabı modellerinin başında gelmektedir. İş yemeklerinde, ofis ortamlarında ve sosyal yaşamda şıklığın ve kalitenin nadide bir yansımasını icra eden bu ayakkabı modelleri hem spor hem de klasik giyimlerin altında giyilebilecek kadar çok yönlüdür. Dış kısmı dana derisi olan bu ayakkabı modellerinde iç kısmı ise tekstil garnili deriler oluşturmaktadır.

Etiketler: özel büyük numara ayakkabı, beylere özel büyük numara ayakkabı
Ekim 27, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR