Büyük Numara Ayakkabılarda Hangi Modeller Mevcut?

Büyük Numara Ayakkabılarda Hangi Modeller Mevcut?

 

            Hem kadın hem de erkekler için tercih edilecek olan büyük numara ayakkabı çeşitleri, mutlaka kaliteli kalıbı çerçevesinde büyük bir rahatlık sunması gerekir. Genelde uzun boylu ya da ayakları geniş taraklı olan kişilerin tercih ettiği büyük numara ayakkabılar, bir yandan daha ağır bir vücudu taşırken; diğer yandan istenilen dengenin yürürken tam olarak yakalanmasına olanak vermesi beklenir. Aynı zamanda esnek yapılı bir tasarım altında tamamen kaliteli malzeme yapısı eşliğinde hazırlanmış modeller de tercih edilir. Tüm bu teknik özelliklerin yanı sıra ayrıca özel renk ve model uyumu ile birlikte göz alıcı bir izlenim uyandırması da istenir. Günümüzde bütün bu fırsatları gerçeğe dönüştüren birbirinden farklı çeşit kapsamındaki hem erkek hem de kadın için harika ayakkabı seçenekleri yer alıyor.

 

 

Kadınlar İçin Birbirinden Farklı Büyük Numara Ayakkabı Çeşitleri

 

            Günlük olarak tercih edilebilecek ya da iş yerlerine giderken giyilecek ayakkabılar ile birlikte, özellikle davet ve organizasyonları için giyilecek ayakkabılar arasından; artık rahat bir seçim gerçekleştirilebilmektedir. Bunlar içerisinde büyük numara kadın ayakkabı olarak harika bot ve çizmeler arasından, kısa veya uzun tasarımları altında hazırlanmış ve üzeri değişik aksesuarlar ile bezenmiş güzel bir model tercih edilebilir. Ya da gündelik ve rahat ayakkabılar içerisinde babet seçenekleri gibi birçok değişik model hanımları bekliyor. Tabii yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ve büyük bir rahatlık sağlayan, terlik ve sandalet çeşitlerinden de harika renkler altında tasarım yapılmış seçeneklerden keyifli bir tercih gerçekleştirilebilir. Abiye ve topuklu ayakkabılar ise özel davet ve organizasyonlar için birebir harika modelleri sunuyor.

 

 

Erkekler Adına Büyük Numara Ayakkabı Seçenekleri

 

            Başta birbirinden şık ve karizmatik klasik ayakkabı seçenekleri ile birlikte aynı zamanda harika bot ve çizmeler de erkekleri bekliyor. Ayrıca erkek büyüknumara ayakkabı çeşitleri bakımından ruganlar, dört mevsim modeller; gündelik tercihler ya da spor ayakkabılar ile birlikte terlik ve sandalet seçenekleri de elde edilebilir. Her biri özel deri kalitesiyle tasarımı gerçekleştirilmiş olan özel kalıp kapsamındaki ayakkabılar, uzun boylu ve geniş taraklı ayaklara sahip kadın ve erkekler için büyük bir rahatlık sunuyor.

www.iriadam.com büyük numara erkek ve kadın ayakkabısında 1230 renk ve model ile hem internet üzerinden hemde Ankara İstanbul ve Konya mağazaraları ile 7 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR