Büyük numara Ayakkabılarımızı Giyerken ve çıkartırken neden daha fazla özen göstermeliyiz?

büyük numara ayakkabı

Büyük numara ayakkabılar deri taban ve imalat yapısı gereği daha fazla dikkat edilmesi gereken bir konudur.

 

Büyük numara Ayakkabılarda ve tüm ayakkabılarda öncelikle bağcıklar çözülerek giyilmeli ve çıkartılmalıdır. Ayakkabılarımızı Giyerken ve çıkartırken neden daha fazla özen göstermeliyiz? sorusunu bir çok kişi merak etmektedir. Önemsenmeyen ve dikkat edilmeyen giyip çıkarma durumlarında olumsuz bir çok durumla karşılaşmanız olasıdır. 

 

Mümkün mertebe Çekecek Yada halk arasında bilinen tabiri ile kereta yardımı ile giymeliyiz. Topuğuna basarak zorlayarak giyeceğiniz ayakkabıların arka kısmında deri yırtılma deformasyon ve bozulma olması kaçınılmazdır. Çıkartırken de topuğuna basarak çıkartmak taban ayrılması deri deformasyonu gibi bir çok sorunla karşılaşmanıza sebeb olacaktır.

 

Unutmayınız ki büyük numara ayakkabılar spor klasik veya gündelikler abiyeler botlar tamamı diğer seri ayakkabılara göre çok fazla deri kullanılan tabanı derisi daha büyük ve mukavemeti daha düşük ayakkabılardır.

Basit bir örnekle erkek ayakkabısı üstünden anlatmak gerekirse 48 numara bir ayakkabıda 41 numara bir erkek ayakkabısında kullanılan derinin yaklaşık 1.7  katı oranında deri kullanılmaktadır. deri yüzeyi ne kadar büyürse dayanıklılık okadar daha fazla düşmektedir doğal olarak.

 

Bu durumda daha fazla özen göstermemiz gerekir ayakkabımıza. Lütfen bağcıkları çözelim ve çekçek kullanmayı alışkanlık haline getirelim .

 

Saygılarımızla

iriadam.com ekibi

 

 

 

 

 

 

.

.

 

Etiketler: Büyük numara ayakkabı bakımı, büyük numara ayakkabı giyerken çıkartırken nelere dikkat edilmeli, Ayakkabımın ömrünü nasıl daha fazla uzatabilirim
Eylül 08, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR