Büyük Numara Ayakkabılarda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Büyük Numara Ayakkabılarda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Günlük yürüyüş ve geziler ile iş yerlerinde farlı model ve özelliklerde kullanılan ayakkabılarda ilk önce konfor aranmaktadır. Konfor, ayağın rahatlığını sağlayacağı gibi, bütün bedenin de doğru hareket etmesine yardımcı olur. Özellikle belirli standart numaralar her zaman çok satanlar kategorilerinde yer alır ve bu küçük numaralar her zaman çabuk bulunur. Sorun olan ise büyük numara ayakkabı bulabilmektir. Birçok kişi büyük numara ayakkabı bulamadığı için genellikle bir numara küçük ayakkabılara razı olmaya çalışır. Tabii ki bu yanlış seçenek her zaman kötü sonuçlanır; ayakların ağrıması, vücudun kasılması ve yürüyememe ile birlikte ayak rahatsızlıklarını ortaya çıkarır.

Bu tür sorunları olanlar için iriadam.com online alışveriş sitesi çözüm üreterek, bütün erkek ve kadınlar için büyük beden ayakkabıları satışa sunmuştur. Özellikle büyük numara ayakkabı bulmakta zorlananlar için 35 numaradan başlayarak 48 numara ayakkabı modellerine kadar geniş bir numara ve model yelpazesini site kategorileri içerisine eklemiştir. Spor ayakkabıdan, rugan ayakkabılara, stilettolardan babetlere kadar birçok büyük beden ayakkabı çeşidi mevcuttur.

Doğru Ayakkabı Nasıl Seçilmelidir?

Tüm ayakkabılar yürüyüş için tasarlanmamıştır. Bunlara spor ayakkabılar da dahildir. Bu yüzden ayakkabının kullanılacağı amaca uygun model bulmak gerekir. Eğer bir yürüyüş ayakkabısı almanız gerekiyorsa bazı kriterlere ve özelliklere dikkat etmek gerekir. Örneğin ayakkabı önünün esnek olması önemlidir ve topuklar yüksek değil ve hafiftir. Ayakkabının ağırlığı ayakları da yoracağı için hafiflik ön planda tutulmalıdır. Sadece yürüyüş ayakkabıları değil, aynı zamanda koşu ayakkabıları da esnek olmalıdır. Parmak uçlarını aşağı ve yukarı bastırarak ayakkabının büküldüğünü görmek ve yürürken ayakkabının hafifliğini hissetmek gerekir. İyi ve konforlu bir ayakkabı ayak yanlarını sıkmaz ve parmakları büzüştürmez.

Ayak kemerlerinden kıvrılmayan ve ihtiyaç duyulan esnekliği sağlamayan bir ayakkabı kabul edilemez. Ne yazık ki esnek ayakkabı olarak satılan birçok ayakkabı, yürüyüş esnasında esnemediği için derilerinde ve tabanlarında kısa sürede çatlamalara sebep olmaktadır. Esnek, konforlu ve küçük numaradan başlayın 48 numara ayakkabı modellerine kadar birçok stilde ürün bulunduran iriadam.com satış sitesi, bu konuda en kaliteli ve rahat ayakkabıları müşterilerine sunmaktadır. Güvenle alışveriş yaparak koşulsuz iade fırsatıyla ücretsiz kargo hizmetinden yararlanılabilir.

Etiketler: büyük numarada ayyakkabı alırken
Kasım 20, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR