41 Numara Deri Kadın Botu Var Mı?

41 Numara Deri Kadın Botu Var Mı?

Erkek ayakkabılarında büyük numaralar ( 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52) ve küçük numaralar (36, 37, 38, 39) bulmak zorken kadın ayakkabılarında ise büyük numaralar ( 41, 42, 43, 44) bulmak zordur. Birçok insan bu problemle karşı karşıya kalmışken 2012 yılında iriadam.com online alışveriş sitesi bu problemlere dur dedi ve şık tasarımlarıyla kendine özgün çözümler üretti. Kişinin isteğine ve zevkine göre zengin ürün yelpazesine sahip. Ayrıca istekler doğrultusunda kişiye özel tasarımlar yapmaktadır. Öyle ki 41 numara deri kadın botları üretim ve satışını yapmaktadır.

Büyük Numaralı Kadın Botları

iriadam.com kadın ayakkabı grubunda 250 çeşit ürün seçeneği sunmaktadır. Büyük numaralı kadın ayakkabılarında her model ve gruba hitap etmektedir. Ürün modelleri arasında 41 numara deri kadın botları seçeneği de vardır. Ayrıca, kişi isteğine uygun olarak istenilen numara, model ve renk seçeneğiyle üretim yapmaktadır. Üretimlerin tamamı el yapımıdır. Satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti firmanın en önemli ilkelerinden biridir.

Kişiye Özel Ayakkabı Üretimi

Özellikle bayanların karşılaştığı problemlerin arasında olan büyük numara ayakkabı seçeneği iriadam.com' da problem olmaktan çıkmaktadır. Site içerisinde bulunan modellerde aradığınızı bulamadıysanız dert etmeyin. Ayak numarası, bilek ve baldır ebatlarına göre ayak için en rahat model tasarlanır ve üretilir. Site içerisinde bulunan modellerde beğendiğiniz bir model var ancak numarası uymuyor ise özel olarak istediğiniz numaraya göre üretilir ve ek ücret talep edilmez. Aradığınız özelliklerde ayakkabı bulmak için yapmanız gereken tek şey iriadam.com'u ziyaret etmek.

Etiketler: kadın bot, büyük numara kadın bot
Ekim 19, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR