41 Numara Kadın Bot Bulunur Mu?

41 Numara Kadın Bot Bulunur Mu?

Standart numaranın üzerinde ayak numarasına sahip olan kadınlar, kendilerine uygun ayakkabı bulmakta bir hayli zorluk çekmektedir. Gerçek deri ile üretimi gerçekleştirilen ve kalitesi ile dikkat çeken büyük numara kadın ayakkabı modelleri, estetik tasarımları ile modaya da hitap etmektedir. Özellikle gücünü ayaklardan alanlar için çok büyük fırsatlar sunan büyük numara kadın ayakkabı modelleri, her zevke uyum sağlayacak renk alternatiflerine sahiptir. Günlük kullanım için rahatlığın ön planda tutulduğu büyük numara kadın ayakkabı modellerinde, gece hayatı için de çok özel tasarımlar dikkatleri çekmektedir. 40 numaradan 44 numaraya kadar beklentileri karşılayan büyük numara kadın ayakkabı tasarımları, her ortama ve zevke hitap edecek zengin ürün çeşidi ile sizlerin zevkine sunulmaktadır.

41 Numara Kadın Bot Modelleri

Soğuk kış aylarını en konforlu ve keyifli şekilde geçirmek isteyenler için tasarlanmış olan 41 numara deri kadın botları en özel modelleri ve başarılı tasarımları ile birlikte şıklığınızı tamamlayabileceğiniz çözümler sunuyor.

Farklı ayak yapısına sahip olanlar için özel tasarım avantajı ile de sunulmakta olan deri bot modelleri, bu konuda müşteri temsilcileri ile de gerekli tüm desteği sağlamaktadır.

Sadece ayağınızın konforunu değil, estetik görünmesini de önemseyen 41 numara deri kadın botları tasarımları, yenilenen seçenekleri ile beraber yine sizlerle buluşturuluyor. Siz de büyük numara ayaklara sahipseniz eğer, şıklığınızdan taviz vermemek için bu tasarımları kaçırmayın.

www.iriadam.com/41-numara-bayan-ayakkabi

Etiketler: 41 numara kadın bot, 41 numara bayan bot
Ekim 23, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR