41 Numara Şık Kadın Ayakkabısı Bulunur Mu?

41 Numara Şık Kadın Ayakkabısı Bulunur Mu?

Farklı tarzlara ve beden ölçülerine göre kıyafet, ayakkabı bulmak günümüzde çok kolay olabiliyor. Şık ve rahat 41 numara kadın ayakkabı modelleri bulabilmek için doğru kategoride araştırma yapmanız yeterlidir. 41 Numara Şık Kadın Ayakkabısı Bulunur Mu? sorusunu soranlar için yanıt sitemiz iriadam.com'dur. Ayakkabı seçimi çok önemlidir. Doğru ayakkabı seçimi ile gün içerisindeki aktiviteleriniz ve sağlığınız olumsuz etkilenmez. Şık tasarımları, kaliteli malzemesi ve zengin çeşitliliği ile öne çıkan modellerde gerçek deri malzeme kullanılmıştır. Şık, rahat ve konforlu ayakkabılar ekonomik fiyat aralıkları ile de her bütçeye özel aralıklarda sunuluyor.

Siyah Büyük Numara Ayakkabı Modelleri

Siyah anakonda renginde özel jurdan taban ile sunulan kalın topuklu modeller, büyük beden ayakkabı kullananlar için şık bir tasarımdır. İç kısmında kullanılan gerçek kuzu derisi oldukça rahat bir kullanım oluşturuyor. 40 ile 44 numara arasında modeller bulabilmek mümkündür. Kalın topuklu gold baskı modellerde açık renk tonlarında kıyafetler ile şık uyumlar oluşturabilir. Aynı modelin kırmızı ve vizon renkleri de son dönemin trendleri arasında yer alıyor. Sivri uçlu modeller klasik olduğu kadar zarif bir tarz sunuyor. İki renkli kombinlerde kibar kullanımlar oluşturuyor. Siyah- gri, rugan- bej uyumu da oldukça kibar olmaktadır.

Açık, Taşlı Büyük Numara Ayakkabılar

Genel olarak büyük numara kadın rahat ortapedik ayaakkabı modeller daha spor tarzlarda olmaktadır. Ancak uyumlu modeller açık tasarımlarda da oldukça konforlu kullanımlar oluşturuyor. Daha kalın topuklarda açık tasarımlarda ayakkabılar yaz kombinleri için kullanılabilir. File tarzında büyük numara ayakkabılarda vizon renk tonu salaş bir yazlık kombin ile hem şık, hem rahat bir kullanım ortaya çıkaracaktır. Siyah topuklu modellerde kenar kısımlarında kullanılan tül kısımda taşlı motifler oldukça şık bir tasarım oluşturmaktadır. Bej renk tonunda bilekten tam tur bağlamalı olarak kullanılan modeller zarif bir gece kıyafetinin ışıltısı olabilir. Her renk tonunda büyük numara kadın ayakkabı bulunuyor. Kot tasarımlarda günlük kullanımlar için uygun olmaktadır. Oxford tasarımlar içerisinde de her alanda kullanabileceğiniz işlevsellikte modeller bulabilir. Bu modeller rahat kullanımlarının yanında modern ve tarz tarzları ile de son dönemlerin en çok beğenilen tasarımları arasında yer alıyor. Topuk kısımları farklı boylarda olabilir, düz taban ya da dolgu topuk olarak büyük beden şık ayakkabılarda tercih edebilirsiniz.

Etiketler: 41 numara kadın ayakkabı, 41 numara büyük bayan ayakkabı
Ekim 16, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR