48 Numara Ayakkabı Çeşitleri Nelerdir?

48 Numara Ayakkabı Çeşitleri Nelerdir?

Ayak numaralarının büyük ya da küçük olmasından ötürü ayakkabı modeli bulmakta güçlük çeken müşteriler için kurulan www.iriadam.com, yüzlerce renk ve model seçeneğiyle ülkemizde hizmet veren alanında ilk ve tek firmadır. Kişiye özel tasarımlarıyla, her ayak numarasına uygun ayakkabı tasarımı yapabilmektedir. Müşterilerine güvenli ödeme seçenekleri ve kısa sürede teslimat gibi oldukça cazip avantajlar sunmaktadır. Firma politikası gereği düşük karlılık oranlarıyla çalışması diğer markalara göre daha ekonomiktir. İade, değişim ve iptal gibi müşteri taleplerini geri çevirmemektedir. 

 

İri Adam Büyük Numara Ayakkabı

 

www.iriadam.com'da erkek ya da kadın fark etmeksizin büyük ya da küçük ayakkabı üretimi ve satışı yapılmaktadır. Erkek büyük numara ayakkabı modelleri için 850'nin üzerinde renk ve model seçeneği mevcuttur. Kadın ayakkabı modelleri için 250'nin üzerinde renk ve model seçeneği vardır. Erkek büyük ayakkabıları için 45 numara, 46 numara, 47 numara, 48 numara ayakkabı, 49 numara, 50 numara, 51 numara ve 52 numara ayakkabı modelleri için hizmet vermektedir.

 

Kadın büyük ayakkabıları için 41 numara, 42 numara, 43 numara ve 44 numara ayakkabı modelleri için zengin ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. İnternet sitesinde bulunan ürünlerde beğenilen bir model var fakat ayak numarası uygun değilse kişiye özel üretim yapılmaktadır. 48 numara ayakkabı isteyen müşteriler site içerisinde aradığı modeli ya da numarayı bulamaması halinde baldır ve bilek ölçülerine göre imalat gerçekleşmektedir.

 

48 Numara Ayakkabı Çeşitleri

 

1- Bot ve Çizmeler

2- Dört Mevsim Modeller

3- Gündelik Modeller

4- Rugan Modeller

5- Yazlık Modeller

6- Deri Spor Ayakkabılar

7- Klasik Modeller

8- Ortopedik Rahat Taban Ayakkabılar

Etiketler: 48 numara büyük ayakkabı, büyük numara ayakkabı 48,48 numara kundura,48 numar spor ayakkabı,48 beden ayakkabı,48 numara ayakkabı satan mağazalar
Aralık 04, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR