48 Numara Deri Erkek Botlar Bulunur Mu?

48 Numara Deri Erkek Botlar Bulunur Mu?

Büyük Numara Ayakkabı 

 

Günümüzde artık 45 numaradan başlamak suretiyle 52 numaraya kadar büyük numara bot seçenekleri erkekler adına bulunabilmektedir. Üstelik her numara adına aynı şekilde aynı zenginlik çerçevesinde farklı model altındaki botlar elde edilebilir. Bu durum eski dönemlerde her ne kadar çok fazla gerçekleşmemiş olsa bile, artık değişik yöntemler çerçevesinde moda uzmanları hayal güçlerini zorlayarak bambaşka renkler ve modellerle uyumlu bot seçeneklerini piyasaya sunuyor. Bu bağlamda büyük numara deri erkek botlar içerisinden tüm değişik zevklere bağlı kalınarak keyifli bir tercih gerçekleştirilebilir, üstelik 0 olarak deri kalitesi ile hazırlanmış bu modeller, bütün farklı hava koşullarına karşı dirençli bir konfor sunar.

 

48 numara birbirinden şık ve kaliteli bot çeşitleri

 

Büyük numara ayakkabı seçenekleri hem kadın hem de erkekler için bulunmaktadır. Fakat erkekler açısından fizyolojik olarak daha büyük seçenek halinde hazırlandığından dolayı, mutlaka tasarım konusunda esnek yapılı olmalı ve kalıbı tam olarak oturmalıdır. Bu konuda yeni sezon çerçevesinde üretimleri gerçekleştirmiş birbirinden şık ve göz alıcı, karizmatik büyük numara deri erkek botlar, 48 numara dahilinde güven içerisinde kategori üzerinden tercih edebilir. Defalarca test edilmiş ve dayanıklılığı her koşulda tescil edilmiş olan botlar arasında, genelde Kahverengi ve siyah ile krem renginin tonları eşliğinde hazırlanmış modellerden güzel bir tercih gerçekleştirilebilir. Özellikle trend açısından bu yılın modası olarak sportif botlar ön plana çıkıyor. Bağcıklı bir tasarım altında hazırlanan sportif bot modelleri, daha genç bir izlenim sunuyor. Aynı zamanda daha olgun gösteren klasik modeller kapsamındaki fermuarlı örnekler de tercih edebilir.

 

Kişisel tercihlere göre seçim yapılabilecek 48 numara botlar

 

Tamamen kaliteli bir malzeme eşliğinde üretimleri sağlanmış olan 48 büyük numara deri erkek botlar arasından, şimdi büyük bir güven içerisinde deri tasarımı ile tercih yapılabilir, bütün bir kış rahatça geçirilebilir. İster sportif ister klasik seçenekler arasında bir tercih gerçekleştirerek, üstelik farklı aksesuar tasarımları ile hazırlanmış modelleri arasından güzel bir seçim yapılabilir. Üstelik sadece 48 numara değil, 45 numaradan başlayarak 52 numaraya kadar birbirinden farklı model seçenekleri dahilinde tasarımlar elde edilebilir. İri Ayaklara sahipseniz sizinde tercihiniz iri ayak için iriadam.com olsun. 

Etiketler: 48 numara botlar, 48 numara büyük bot
Kasım 12, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR