Büyük Numara Ayakkabı'da Sponsorluklarımız

büyük numara ayakkabı sponsorluklar

Büyük numara Ayakkabı'da Kurum ve kuruluşlar iriadam.com sponsorluğunu tercih etmektedir. Büyük Numara Ayakkabı'da Sponsorluklarımız hakkında sizler için hazırladığımız video ya göz atabilirsiniz. 

 

1230 renk ve model ile Büyük Numara Ayakkabı


Erkek büyük numara ayakkabı'da 45 46 47 48 49 50 numaralar

Erkek Küçük numara ayakkabı'da 36 37 38 39 numaralar

Kadın Büyük numara ayakkabı'da 40 41 42 43 44 45 numaralarda


Büyük Numara Sponsorluklar


Zengin model çeşidimiz ve kalitemiz ile bir çok dizi ve filme sponsor olduk. Özellikle büyük numara ayakkabı giyen bay bayan oyuncuların kostümlerine rolleri gereği giyim tarzına uyum sağlayacak ürün zenginliği ve kalitemiz ile bir çok ünlü oyuncunun ayakkabılarını biz vermekteyiz.


Bir çok milli takım oyuncusu yabancı basket basketboll ve veleybol oyuncularından büyük numara ayakkabı giyen ve bulmakta zorlanan hem müşterimiz hemde sponsor olduğumuz takımlar bulunmakta.


Dizi olarak geçmiş yıllarda Türk televizyon ve dizi sektöründe efsaneleşmiş olan kurtlar vadisine yıllarca sponsor olduk.


Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 2 sezon hem büyük numarada hemde ara numaralarda hem başrol hemde cast oyuncularının ayakkabılarını büyük bir keyifle tedarik ettik .

Son 7 yıl içinde toplamda 13 dizi ve 3 filme sponsorluk yaptık.


Üretimden Kaliteli Büyük Numara Ayakkabılar


Hem müşterilerimiz hem özel yapım şirketleri hemde resmi kurumlarca bu denli ilgi görmek ve beğenilmek verdiğimiz hizmet kalitemizi her geçen dahada artırma yolunda bizleri tetikleyen bir unsur olmuştur.

Büyük numara ayakkabıda kendi üretimimiz olan ürülerimizin çeşitlerini geliştirmemizde bize destek olan Tüm iriadam dosatlarına teşekkürü bir borç biliriz.


 

Saygılarımızla

 


www.iriadam.com

 

 

 

 

 

.

 

Etiketler: büyük numara ayakkabı sponsurluklar, kurtlar vadisi, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
Ağustos 25, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR