Büyük Numara ayakkabı kategorileri nelerdir?

Büyük Numara Ayakkabı

45 46 47 48 49 50 Numara Ayakkabı Çeşitleri Nelerdir?


          Ayak numaralarının büyük ya da küçük olmasından ötürü ayakkabı modeli bulmakta güçlük çeken müşteriler için kurulan www.iriadam.com, yüzlerce renk ve model seçeneğiyle ülkemizde hizmet veren alanında ilk ve tek firmadır. Kişiye özel tasarımlarıyla, iri ayak numarasına uygun ayakkabı tasarımı yapabilmektedir. Müşterilerine güvenli ödeme seçenekleri ve kısa sürede teslimat gibi oldukça cazip avantajlar sunmaktadır. Firma politikası gereği düşük karlılık oranlarıyla çalışması diğer markalara göre daha ekonomiktir. İade, değişim ve iptal gibi müşteri taleplerini geri çevirmemektedir. İnternet üzerinden satış yapılabildiği gibi Ankara, İstanbul ve Konya mağazalarında da büyük ve küçük numara ayakkabılar için hizmet vermektedir. Ürünlerin tamamı el işçiliği ile üretilmektedir.

Büyük Numara Ayakkabı



            www.iriadam.com'da erkek ya da kadın fark etmeksizin büyük ya da küçük ayakkabı üretimi ve satışı yapılmaktadır. Erkek büyük ayakkabı modelleri için 850'nin üzerinde renk ve model seçeneği mevcuttur. Kadın ayakkabı modelleri için 250'nin üzerinde renk ve model seçeneği vardır.  Erkek büyük ayakkabıları için 45 numara  ayakkabı, 46 numara  ayakkabı, 47 numara  ayakkabı, 48 numara ayakkabı, 49 numara ayakkabı, 50 numara  ayakkabı, 51 numara  ayakkabı ve 52 numara ayakkabı modelleri için hizmet vermektedir.
 
            Kadın büyük ayakkabıları için 41 numara, 42 numara, 43 numara ve 44 numara ayakkabı modelleri için zengin ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. İnternet sitesinde bulunan ürünlerde beğenilen bir model var fakat ayak numarası uygun değilse kişiye özel üretim yapılmaktadır. 48 numara ayakkabı isteyen müşteriler site içerisinde aradığı modeli ya da numarayı bulamaması halinde baldır ve bilek ölçülerine göre imalat gerçekleşmektedir.

48 Numara Ayakkabı Çeşitleri

1- Büyük Numara Bot ve Çizmeler
2-   Büyük Numara Dört Mevsim Modeller
3-   Büyük Numara Gündelik Modeller
4-   Büyük Numara Rugan Modeller
5- Büyük Numara Yazlık Modeller
6-  Büyük Numara Deri Spor Ayakkabılar
7-  Büyük Numara Klasik Modeller
8- Büyük Numara Ortopedik Rahat Taban Ayakkabılar
Etiketler: Büyük Numara Ayakkabı , Büyük numara erkek ayakkabı , büyük numara ayakkabı erkek ,büyük numara ayakkabı nerede bulunur ,büyük numara bayan ayakkabı nerede bulunur,47 numara ayakkabı,48 numara ayakkabı,büyük beden ayakkabı
Nisan 30, 2019
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR