Büyük numara ayakkabı Seçerken nelere Dikkat etmeliyiz

büyük numara ayakkabı alırken dıkkat edilmesi gereken bazı noktalar

Büyük numara Ayakkabı alırken seçerken dikkat etmemiz gerekenler Nelerdir?

 

Büyük numara ayaklar diğer numaralara göre daha büyük ve hacimli ayaklar olması sebebi daha fazla terleme koku riski vardır. Büyük numara ayakkabı Seçerken nelere Dikkat etmeliyiz başında sağlık gelecektir. Ayak sağlığı için seçeceğiniz ayakkabı son derece önemlidir. Deri ayakkabı seçimi hem koku olayını minimize eder hemde ayağınızda terden ve hava alamamdan kaynaklı bakteri oluşumuna ve beraberinde gelen mantar sedef gibi hastalıkları önlemede en önemli hususlardandır.

 

Büyük numara Ayaklar daha fazla terliyeceği için koku ihtimali daha fazladır. Bu konuda Her gün aynı ayakkabıyı Giymemekte koku olayını minimize etmek ve önemlemekte çok önemlidir. Büyük numara ayakkabı için sizlere en bol alternatifi firmamız sunmaktadır. 

 

Diğer önemli konulardan biri ise ayakkabı kalıbının seçimidir.

 

Bazı ayaklar Taraklı bazı ayaklar konturpiyeli bazıları ise zayıf ancak boydan uzundur. Mutlaka ayağınıza en uygun kalıbı seçmelisiniz. Ayakkabı kalıbı seçimi konusunda kararsız kaldığınız durumlarda bu konuda sizi bilgilendirecek uzman personellerimizden bilgi alabilirsiz.

 

 

Öncelikle Deri ayakkabı tercihlerimiz arasında birinci sırada olmalı.

 

Ayak sağlığı için yine en çok dikkat edeceğimiz konulardan biride üretilen ayakkabının neden imal edildiğidir. Deri hammaddesi ile üretilen ayakkabılar diğer alternatifi ürünlere göre çok daha sağlıklıdır. İri Adam olarak önerimiz deri üretimi ayakkabı kullanmanız yönündedir. 

iriadam.com müşteri hiz. 0 505 1222111   -   0 544 474 23 26

 

Önemli bir diğer konu ise numara seçimi.

 

Bir numara Büyük olsun ayağım 47 ama 48 olsun rahat edeyim psikolojisine girmeyin unutmayınki ayağınıza büyük gelen bir ayakkabı hem ayağınızdan çıkacaktır hemde daha fazla deforme olup yıpranacaktır.

 

Ayağınıza dar gelen bir ayakkabıyı hangi koşullarda almalısınız ayakkabı nereden açar konusunda gelince ayakkabının iç çabı ayağınızın ısısı ve teri sayesinde ister istemez açacaktır ayağınıza hafif baskı yapan bir ayakkabıyı alıp ayağınızda açması beklemeniz bir numara büyük almanızdan daha iyidir. Ancak unutmayınızki ayakkabı boydan uzamaz. Yandan ve boydan açan ayakkabı asla boydan uzamaz eğer parmağınız burun kısmına bağcıkları bağladığınızda değiyor ve bu temas size rahatsızlık hissi veriyorsa ya farklı bir kalıp ayakkabı tercih ediniz yada bir numara büyük alınız. Unutmayınız ki boydan uzamayan ve parmaklara baskı yapan bir ayakkabı ne kalite olursa olsun tırnak batması ve nasır gibi sorunlara yol açacaktır.

 

Peki internetten alırken özellikle büyük numara ayakkabıda kalıbı nasıl belirlemek daha doğru ?

 

iriadam.com olarak ilk değişim kargosunu ücretsiz olarak hizmet vermekteyiz. Dışarıda giymediğiniz deforme olmamış ve faturasını muhafaza ettiğiniz her ürünü ayağınız rahat edene kadar değişim hizmeti vermekteyiz. Büyük Numara Kadın Ayakkabı ve Erkek ayakkabı modellerimizi hemen inceleyiniz. 

iriadam.com müşteri hiz. 0 505 1222111   -   0 544 474 23 26 Herzaman bize ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

 

iriadam.com ailesi

 

 

 

 

.

.

Etiketler: büyük numara ayakkabı seçerken neler dikkat etmeliyiz, büyük numara ayakkabıda numara seçimi,
Eylül 08, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR