Büyük Numara Bayan Ayakkabı Modelleri Nelerdir?

Büyük Numara Bayan Ayakkabı Modelleri Nelerdir?

Bayanlar genellikle küçük numara ve büyük numara ayakkabı bulmakta zorlanırlar. Bu sebep ile ayağı küçük ya da büyük olan bayanlar ayakkabı alırken çok vakit harcarlar. Bu gibi zorluklar yaşayan bayanlar düşünülerek; hem büyük numara kadın ayakkabı hem de küçük numara kadın ayakkabı satan iriadam.com ayakkabı satış sitesi kurulmuştur. Bu sitede yer alan Büyük numara bayan ayakkabı modellerinin bazıları aşağıdaki gibidir:

 

1- Büyük Numara Bot ve Çizme Modelleri

 

Yaz mevsimini geride bırakmış ve sonbahar mevsimi ile birlikte kışa ilk adımlar atılırken; bot ve çizme alışverişini tamamlamamış olan bayanlar için yeni moda, son derece şık 43 ve 44 numaraya kadar bot ve çizme modelleri bu sitede mevcuttur. Bilekte yandan fermuarlı botların yanı sıra yine bilekte bağcıklı bot modelleri mevcuttur. Yüksek taban, kalın topuk ve daha ince topuklu botlar bu sezon ilgi görecektir. Siyah, lacivert, açık ve koyu kahverengi, bordo gibi renkler bot modellerinin başlıca renkleridir.

 

2- Gündelik ve Rahat Ayakkabı Modelleri

 

Gün içerisinde rahatlığından ödün vermek istemeyen bayanlar tercihini rahat ayakkabılardan yana kullanacaklardır. Hem orta yaş ve üzeri hem de daha genç kesime hitap eden farklı renk ve modellerde günlük ayakkabı modelleri bu sitede yer almaktadır. Yeni moda son derece şık 43 ve 44 numaraya kadar günlük ayakkabı modellerinden size itap edeni bu siteden kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

3- Büyük Numara Babet Modelleri:

 

Hem rahat olduğu hem de şık durduğu için günlük hayatta hatta bazen özel günlerde bayanların bir kısmı babet giymeyi tercih ederler. Yeni moda son derece şık 43 ve 44 numaraya kadar babet modellerinden size itap edeni bu siteden kolaylıkla bulabilirsiniz.

Etiketler: bayan model büyük numara, büyük numara bayan modelleri
Kasım 12, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR