Büyük Numara Çizme Nereden Bulabilirim?

Büyük Numara Çizme Nereden Bulabilirim?

Büyük Numara Çizme Nereden Bulabilirim?

 

            Eğer sizde istediğiniz modelleri kendi ayak numaranıza göre arıyorsanız burası tam size göre bir yer. Gençliğe geçiş döneminde herkes aynı vücut ölçülerinde olmak ister fakat genetik yapılar gereği olsun veya yapılan aktiviteler ile vücut ölçüleri kişiden kişiye değişiklik gösterir. Vücut ölçülerinde veya birimlerinde bir araştırmamızda genellikle küçük yapılı insanların daha uzun boylu olmak istemeleri tam tersi daha uzun boylu insanların ise daha minyon olmak istemeleriyle karşılaştık. Her bireyin kendini daha rahat ve istediği gibi hissedebilmesi için sitemizde istediğiniz modellerde çeşit seçenekleri ve renk seçenekleriyle büyük numara bay bayan ayakkabı mevcuttur.

 

 Çizme modelleri numara yükselmesine göre nasıl şekillendirilir?

 

 Bayanlarda en çok rastlanan sorulardan biri ayak ve topuk kısmında rahatım fakat bacak kısmı daha geniş olanı var mıdır? İşte sizler için modellerimiz son derece vücut tiplerine göre uygun üretilmiştir. Büyük numaralı ayakkabıların avantajı standart vücut tiplerine göre üretilmemeleridir. 36-38 aralığı ayak numarası firmalar için standart üretim vücut tiplerine göre yapılmaktadır bundan dolayı özellikle çizmelerde ayak numarası küçük fakat bacak kısmı daha kalın olan bayanlarda çizmenin uyum sağlayamaması söz konusu olmaktadır veya tam tersi durumlar için de geçerlidir. Bu durum 38 numara üzerine çıktığında standartlar bir kenara bırakılır ve vücut tipleri ele alınır.

 

 

Erkek modelleriniz de çeşitlilik ve numara aralığı nedir?

 

 Hem erkek hem de bayanlar için oldukça şık ve rahat modellerimiz mevcuttur. Erkek ve bayan fiziği birbirlerinden farklı olmakla birlikte erkek modellerimizde sadece büyük numaralarımızın haricinde küçük numaralarımız da mevcuttur. Genelde erkek modellerinde ayakkabılar 40 numaran başlar bazı erkek kullanıcılarımızın ayak numarası daha küçük olduğundan istek üzerine 36 numaradan başlayan modellerimiz mevcuttur. büyük numara bay bayan ayakkabı modelleri erkeklerde 52 numaraya bayanlarda 44 numaraya kadar mevcut bulunur.

 

 Model çeşitliliğimiz büyük numara bay bayan ayakkabı modellerinde erkeklerde, bot ve çizmeler, 4 mevsimlik modeller, rugan ,gündelik, yazlık, spor, klasik ve ortapedik olarak bulunmaktadır. bayanlarda ise bot ve çizmeler, gündelik ve rahat modeller, terlik, sandalet ve babet modelleri, topuklu modeller olarak bulunmaktadır.

 

 

 

41 42 43 44 numara kadın deri botlar çizmeler yazlıklar kışlıklar ve çok daha fazlası

Etiketler: Büyük Numara Çizme Nereden Bulabilirim?
Eylül 17, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR