Büyük Numara Çizme ve Bot Modelleri Nelerdir?

Büyük Numara Çizme ve Bot Modelleri Nelerdir?

Kadınlar piyasada büyük numara ayakkabı oldukça zorlanmaktadırlar. Özellikle de 43 numara deri kadın bot ve çizmeler yok denebilecek kadar azdır. Piyasada sayılı olan bu deri botların da ya modeli güzel değildir ya da kaliteli değildir. Bu ikisini yani hem kaliteyi hem de şıklığı bununla birlikte büyük numara çizme ve bot çeşitlerini iriadam.com sitesinde kolayca bulabilirsiniz. Böylece beğendiğiniz büyük numara çizme ve bot modelleri siz hiç yorulmadan kapınıza kadar gelmektedir. İriadam.com sitesinde yer alan şık tasarımlarda, kaliteli 43 numara deri kadın bot ve çizmeler aşağıdaki gibidir:

Yandan Fermuarlı Klasik Bot Modeli

Dış tarafı dana derisi, iç tarafı tekstil garnil ve deri olan bu bot modelinde kullanılan deri türü dana derisidir. Komfort tabana sahip olan bu bot modelin dış görünümü ise şu şekildedir: Ön kısmı oval şekilde gelmekte, çapraz şekilde kemer, boyu ayak bileğine kadar, küçük baklava dilimi şeklinde bez kısmı bulunmakta ve yandan fermuarlıdır. Modelin farklı renk seçenekleri mevcuttur.

Yandan Fermuarlı Kısa Kalın Topuklu Klasik Bot Modeli

Dış tarafı hakiki dana derisi, iç tarafı sıcak astardan oluşan yandan fermuarlı botun topuk yüksekliği 3 cm' dir. Özel jurdan tabana sahip olan bu bot modelin dış görünümü ise şu şekildedir: Ön kısmı oval şekilde gelmekte, boyu ayak bileğine kadar ve bilek kısmında 3 cm genişliğinde yuvarlak şekilde zımba detayı bulunmaktadır. Modelin farklı renk seçenekleri mevcuttur.

Yandan Fermuarlı Kısa Kalın Topuklu Spor Bot Modeli

Dış tarafı hakiki dana derisi, iç tarafı sıcak astardan oluşan yandan fermuarlı botun topuk yüksekliği 3 cm' dir. Özel jurdan tabana sahip olan bu bot modelin dış görünümü ise şu şekildedir: Ön kısmı oval şekilde gelmekte, boyu ayak bileğine kadar ve ön kısmı tamamen bağcıklıdır. Modelin farklı renk seçenekleri mevcuttur.

Yandan Fermuarlı ve Ön Kısmı Bağcıklı Spor Bot Modeli

43 numara deri kadın bot ve çizmeler dendiği zaman dış tarafı dana derisi, iç tarafı tekstil garnil ve deri olan bu bot modelinde kullanılan deri türü dana derisi ilk akla gelen modellerden biridir. Komfort tabana sahip olan bu bot modelin dış görünümü ise şu şekildedir: Ön kısmı oval şekilde gelmekte, parmak kısmı deri yukarıya doğru süet, boyu ayak bileğine kadar ve yandan fermuarlıdır. Modelin farklı renk seçenekleri mevcuttur.

www.iriadam.com

 

Etiketler: büyük no bot modelleri, büyük numara çizme model
Ekim 22, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR