Büyük Numara Kadın Ayakkabısını Nereden Bulurum?

Büyük Numara Kadın Ayakkabısını Nereden Bulurum?

Büyük numara kadın ayakkabısı problemlerine son veren www.iriadam.com zengin ürün seçeneği ile müşterilerine hizmet vermektedir. Erkek ve kadın ayakkabı modellerinde yüzlerce model ve renk seçeneği sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Kişiye özel tasarımlarıyla müşterinin istediği renk ve modelde üretim yapabilmektedir.

 

Ayrıca, internet sitesi üzerinden online alışveriş yapılabildiği gibi Ankara, İstanbul ve Konya mağazalarından deneyerek de alışveriş yapma imkanı sunmaktadır. Üretilen tüm ayakkabılar el işçiliğidir. Üreticiden tüketiciye direk satış yaptığından diğer markalara göre oldukça ekonomiktir. Firma yüksek kira maliyetlerinden kaçınarak ve düşük karlılık oranlarıyla satış yapmaktadır. Bu sayede müşteri memnuniyetini ön plana taşımak istemektedir. Değişim ve iade seçenekleri vardır.

 

Büyük Numara Kadın Ayakkabısı

 

www.iriadam.com büyük numara kadın ayakkabı modellerinde 250'nin üzerinde model ve renk seçeneği sunmaktadır. Site içerisinde bulunan modellerde istenilen ayak numarasına uygun üretim yapılmakta ve bu işlem için ayrıca ücret talep edilmemektedir. Ayrıca, istenilen renk ve modele uygun kişiye özel üretim de yapılmaktadır. Site içerisinde kredi kartı, havale/eft gibi güvenilir ödeme seçenekleri ile büyük numara bayan ayakkabı modellerine rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Her yıl 2 defa Nisan ve Eylül aylarında yeni sezon ürünleriyle ürün yelpazesi her geçen gün artmaktadır. Firma ünlü markalara üretim yapmaktadır. Bu nedenle özgün, kişiye özel ve modern tasarımlar üretmekte oldukça başarılıdır. Fiyat avantajlı, kaliteli ve dayanıklı ayakkabı seçenekleriyle alışveriş yapan her müşteriyi memnun etme çabası içerisinde çalışmaktadır. Günün modasını takip ederek estetik üretimler yapmaktadır.

 

Büyük Numara Kadın Ayakkabısı Çeşitleri

 

1- Bot ve Çizme Modelleri

2- Gündelik ve Rahat Modeller

3- Terlik, Sandalet ve Babet Modeller

4- Anne Grubu Rahat Modeller

5- Abiye ve Topuklu Modeller

6- Sezon Sonu İndirimli Modeller

Etiketler: büyük numara kadın ayakkabı nereden, büyük numara kadın ayakkabı
Kasım 05, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR