Erkek Kışlık Ayakkabı Modelleri Nelerdir?

Erkek Kışlık Ayakkabı Modelleri Nelerdir?

Ayağı büyük olduğu için istediği gibi şık tasarımlı kışlık ayakkabı bulmakta zorluk yaşayan erkekler düşünülerek birbirinden şık tasarımlı bot ve çizme modellerini satışa sunan iriadam.com internet sitesi en kaliteli bot ve çizmeleri kalitesine oranla uygun fiyata satışa sunmaktadır.

Erkekler özellikle 47 ve 48 numaraya kadar büyük numara ayakkabı bulmakta zorluk yaşamaktadırlar. İriadam.com internet sitesi erkeklerin yaşadığı bu soruna kaliteli ve şık çözümler sunmaktadır. erkek büyük numara kışlık ayakkabılar içerisinde en popüler olanları aşağıdaki gibidir

 

Yandan Fermuarlı Eva Taban Bot Modeli

 

Eva taban, bileğe kadar boyu olan yan tarafta fermuarı bulunan ve ön kısmı yuvarlak şekilde gelen oval kesim şeklinde tasarlanan bu bot erkekler için bu senenin en gözde botlarından birisi olacaktır. Orjinal deri kullanılarak üretimi sağlanan eva taban bot modelinin; taba, siyah ve lacivert gibi renkleri bulunmaktadır. Her yaştan kesime hitap eden bu model pek çok erkeğin ilgisini çekecektir.

 

Önden Bağcıklı İçi Kürklü Bot Modeli

 

Bu sene erkek büyük numara kışlık ayakkabılar içerisinde ilgi gören modellerden birisi de içi kürklü olan bu şık model olacaktır. Dışı süet olan ön kısmı yuvarlak gelen arka kısmı baklava dilimi şeklinde olan bu bot modeli de bileğe kadar uzanmaktadır. Bağcıklı bot modelleri arasında yerini alan bu şık model de orjinal deri kullanılarak üretimi sağlanmıştır. İçi kürklü bot modelinin; kahverengi, siyah ve lacivert gibi renkleri bulunmaktadır. Daha çok genç kesime hitap eden bu model pek çok erkeğin ilgisini çekecektir.

 

Hem Bağcıklı Hem Fermuarlı İçi Kürklü Bot Modeli

 

Bu sene erkek büyük numara kışlık ayakkabılar içerisinde daha çok spor görünüme sahip, bileğe kadar boyu olan bu şık bot modeli de vardır. Hem bağcıklı hem de fermuarlı olan bu model de bu senenin en beğenilen modelleri arasında yer almaktadır. Orjinal deri kullanılarak üretimi sağlanan içi kürklü bot modelinin; kahverengi, siyah ve lacivert gibi renkleri bulunmaktadır. Daha çok genç kesime hitap eden bu model pek çok erkeğin ilgisini çekecektir.

Etiketler: erkek büyük numara kışlık, erkek büyük beden kışlık ayakkabı
Kasım 02, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR