Erkekler Şortlarla Hangi Ayakkabı tarzlarını Giymeli?

büyük numara ayakkabı

Büyük Numara Loafer Ayakkabılar ile chino şort

Daha klasik yaz kombinleri için erkeklerin vazgeçilmez ayakkabı modeli loafer modelleri olacaktır. Hem şık duran hem de konfor sunan chino şortmodelleri özellikle bu ayakkabılar için idealdir. Güzel bir kemer ve sade bir tişört ya da kısa kollu gömlek ile stilinizi tamamladığınızda sezonun en şık görünümlerinden birini yakalıyor olacaksınız. 

Büyük Numara Sandaletler ile kargo şort

Eğer büyük numara erkek sandaleti ya da bantlı büyük numara erkek terlikleri giymek istiyorsanız stilinize biraz rahatlık katmanızda fayda vardır. Sandaletiniz ister deri olsun ister başka kumaş, kargo şortlar bu stil ile uyum sağlayacaktır. Cepli kargo şort modellerini de tercih edebilir, bu stilinizi tişörtler ile tamamlayarak hem tatilde hem şehirde keyifli bir görünüm yaratabilirsiniz. 

Tekne ayakkabıları ile keten şort

Tekne ayakkabıları dediğimiz altı lastik, üst kısmı bağcıklı erkek ayakkabıları yaz mevsimi için en idealler arasında.  teknenin ıslak zemininde kaymaya karşı tasarlanan bu şık büyük numara erkek ayakkabıları stilinizi bir anda son derece karizmatik bir yere taşıyabiliyor. Tabii doğru bir şekilde kombinlenirse… 

Etiketler: Büyük Numara Ayakkabı, Büyük Numara Erkek Ayakkabı ,Büyük Numara Kadın Ayakkabı,
Eylül 12, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR