iriadam.com da 48 Numara Erkek Ayakkabılarda Hangi Çeşitler Var?

büyük numara erkek ayakkabı

48 Numara Erkek Büyük Numara Ayakkabı 

 Tabii sadece 48 değil aynı zamanda 50ye kadar çıkan seçenekler arasından keyifli bir tercih gerçekleştirme şansı elde edilebilir. Kaliteli tasarım yapısı ve 100 deri kalitesi ile birlikte üretimleri gerçekleştirilmiş olan 48 numara ayakkabılar, şimdi konsepte ve gidilecek yere uygun olarak keyifli bir tercihi yanında getiriyor. Genelde uzun ve taraklı ayaklara sahip olan erkeklerin giydiği 48 numara erkek ayakkabı, mutlaka yürürken herhangi bir rahatsızlık hissettirmeyecek bir özel kalıp altında hazırlanması gerekir. Tüm farklı çeşitleri ile modaya uygun olarak harika renklerle bir bütün haline getirilmiş ayakkabılar, değişik mevsimler çerçevesinde giysilerle özel bir uyumu şansını da sunuyor.
 

48 Numara Erkek Ayakkabı Çeşitleri


 
            Tamamen kaliteli bir malzeme yapısı altında ve moda uzmanları eşliğinde tasarımları gerçekleştirilmiş olan 48 numara erkek ayakkabı modelleri, esnek yapısı ve kaliteli kalıbı eşliğinde büyük bir rahatlığı da getiriyor. Ayrıca gidilmek istenen yer adına değişik çeşitler, kategori çerçevesinde sipariş vermeyi bekliyor. Bunlar içerisinde klasik modeller, gün içerisinde büyük bir rahatlık sağlayacak ve özgürce dolaşma imkanı verecek harika spor ayakkabılar gibi seçenekler ön plana çıkıyor. Ayrıca yaz aylarının vazgeçilmez terlik ve sandalet deri ile birlikte, kış ayları için giyilecek botlar da rahatlığın yanı sıra karizmatik bir hava getiriyor.
 

iriadam.com güvenilir mi ?


 
            Her noktası 48 numara erkek ayakkabı adına özel olarak tasarımı gerçekleştirilmiş şekilde sipariş verilebilecek birbirinden şık ayakkabı çeşitleri, şimdi kategori üzerinden uygun fiyatlarla elde edilebilir. Rugan ya da gündelik modeller, ortopedik rahat taban seçenekler arasından bir tercih yapılabilir. Ve büyük numara ayakkabı giyen erkekler için özel olarak tasarlanmış seçenekler eşliğinde keyifle kullanım şansı yakalanabilir.
Etiketler: 45 numara erkek ayakkabı,46 numara erkek ayakkabı,47 numara erkek ayakkabı,48 numara erkek ayakkabı,49 numara erkek ayakkabı
Nisan 05, 2019
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR