Klasik Seçeneklerde 47 Numara Erkek Ayakkabı Var Mı?

Klasik Seçeneklerde 47 Numara Erkek Ayakkabı Var Mı?

Klasik Seçeneklerde 47 Numara Erkek Ayakkabı Var Mı?

 

            Erkekler için büyük numara ayakkabılar adına başlangıç seçenekleri arasında yer alan 47 numara erkek ayakkabı çeşitleri, günümüzde artık ihtiyaca bağlı olarak farklı model yapısı altında; keyifli bir tercih imkanını yanında getiriyor. Özellikle en büyük ihtiyaç klasik modeller arasında gelir. Başta birbirinden farklı iş yerleri olmak üzere aynı zamanda özel bir davet veya organizasyonda giderken, iş yemeklerinde ya da toplantılarda büyük bir önem taşır. Hatta misafirliğe giderken de mutlaka kumaş veya keten pantolon altına tercih edilir. Bu yüzden en az bir ya da iki çiftin mutlaka bulunduğu seçenekler dahilinde, erkekler farklı zamanlarda bir tercih gerçekleştirir. Fakat 47 gibi büyük bir numara söz konusu olduğu zaman sadece görsel bir estetik değil, aynı zamanda kalıp tarzı ile birlikte de büyük bir rahatlığı yanında getirmelidir.

 

 

Zengin Seçeneğiyle Konfor Sunacak Klasik Ayakkabı Modelleri

 

            Yeni sezon çerçevesinde moda uzmanlarının tasarımları altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan 47 numara erkek ayakkabı seçenekleri, şimdi özel kalıbı ile uzun ve taraklı ayaklara sahip kişilere büyük rahatlık getiriyor. Esnek yapısı ve 47 numaraya uygun olarak hazırlanmış kalıbı eşliğinde, artı olarak 0 deri kalitesinde hazırlanmış modeller; arzu edilen her yerde değişiklikleri rahatlıkla tercih edilebilir. Bunlar içerisinde bağcıklı ve sade modeller, üzeri yumuşak ve kabarık desenlerle hazırlanmış kare görünümlü ayakkabılar; burun kısmı yukarıda hazırlanmış tasarımlar gibi daha birçok değişik örnek, kişisel tercihlere bağlı kalınarak seçim yapma şansını sunuyor.

 

 

Hakkı Model Tasarımlarıyla Şimdi Zengin Bir Seçenek İmkanı

 

            Artık eski dönemlerin yerine günümüzde 47 numara erkek ayakkabı ile birlikte, 52 numaraya kadar çıkan modeller kapsamında rahat bir tercih gerçekleştirilebilmektedir. Zengin bir üretim seçeneğiyle farklı renk ve modelleri uyum sağladı özel klasik ayakkabılar arasından, şimdi kategori çerçevesinde uygun fiyatlarla hemen sipariş verilebilir.

 

Büyük numara erkek ayakkabısında takım elbise altına uygun klasik modeller

Etiketler: Klasik Seçeneklerde 47 Numara Erkek Ayakkabı Var Mı?
Eylül 15, 2018
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR