Yaz için Büyük Numara Ayakkabı Modelleri

büyük numara ayakkabı

Yaz İçin Harika Büyük Numara Kadın Ayakkabı Sandalet Ve Terlikler

            Yaz ayları geldiği zaman ayakların hava alması ve aynı zamanda şık bir görünüm yakalanması için farklı büyük numara terlik ve sandaletler ön plana çıkar.  Tarz görünümleri ile aynı zamanda estetik izlenimleri sayesinde özellikle sandalet çeşitleri, büyük numara günlük olarak tercih edilirken özel davet ve organizasyonlar adına da giyilebilmektedir. Özellikle zarif bir görünüm sağladığından dolayı, şık abiye ya da elbise çeşitleri ile birlikte muhteşem bir kombin yaratma imkanı sağlayan yeni sezon sandalet çeşitleri, yaz aylarının vazgeçilmez modelleri arasında yerini alıyor. Tabii bunu büyük numara kadın ayakkabı seçenekleri ile birleştirmek gerekir. 41 numara ile 44 numara arasında değişen çeşitleri arasından hem terlik hem de sandalet olarak güzel bir seçim yapılabilir, yaz ayları şehir içi veya yazlık alanlarda keyifle geçirilebilir.
 
Harika Modeller Arasından Seçim Yapılabilecek Şık Sandaletler
 
            Yeni sezon itibarıyla moda uzmanlarının hayal gücü ile perçinlenmiş harika sandalet modelleri, bu sene özellikle adeta bir ayakkabı görünümü eşliğinde ayrı bir izlenimi de yanında getiriyor. Süet tarzı bağcıklı modeller, üzeri taşlı ve kabarık görünüm ile hazırlanmış hoş çeşitler; süet tarzında arkadan bağlamalı platform topuk örnekler de tercih edilebilir. Farklı renkleri altında daha birçok değişik desenle üretimleri sağlanmış harika büyük numara kadın ayakkabı eşliğindeki sandaletler, gardıroplarda duran bütün değişik giysilerle özel bir uyum imkanını yanında getiriyor. Üstelik tamamen 0 olarak deri kalitesiyle üretimleri gerçekleştirilen bu sandaletler, 41 numara ile 44 numara arasında tam kalıba uygun olarak hazırlandıklarından dolayı; herhangi bir terleme veya sıkma gibi problemleri yanında getirmez. Bu sayede gün içerisinde dışarı çıkıp rahatça ve saatlerce dolaşma imkanı elde edilebilirken, kapalı veya açık mekanlarda birbirinden güzel giysilerle; özel davet ve organizasyonlara katılma şansı yakalanabilir.
 

Özel Tasarımlarıyla Şık büyük numara Terlik ve Sandaletler


 
            Günümüzde artık sadece acil olarak dışarı çıkılmak istendiği zaman değil, ayrıca arkadaşlarla kafeye giderken veya misafirliğe gidilmek istendiğinde; giyilebilecek trend modelleri altında hazırlanmış estetik terlik çeşitleri de seçimler arasında yer alıyor. Farklı renkler altındaki sade ve şık görünümlü modeller, kabarık desenli örnekler veya kurdele tasarım ile hazırlanmış şık büyük numara kadın ayakkabı kapsamındaki terlikler dikkat çekiyor. Özel kalıbı sayesinde uzun ve taraklı ayaklara sahip kadınların rahat edebilecekleri konforlu terlik ve sandaletler, şimdi çok uygun fiyat seçenekleri ile birlikte kategori üzerinden güvenilir şekilde sipariş verilebilir. Yaz aylarını özgürce ve göz alıcı bir izlenim altında geçirme imkanı sağlayan bu ayakkabı modeli, büyük numara kadın ayakkabı adına özel bir avantaj sunuyor.
Etiketler: büyük numara babet,büyük numara ayakkabı,büyük numara sandelel,büyük numara terlik,büyük numara klasik yakkabı,büyük numara abiye,büyük numara bayan ayakkabı,büyük numara kadın ayakkabı
Şubat 23, 2019
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR